Vielä edessä karsintaottelu

1.6.2024

Une chance de plus, Vilma

W60kg Yenji Oh (KOR) - Vilma Viitanen 5-0

”Vilma aloitti 1. erän hyvin, otti hyviä osumia takakädellä ja etukoukulla. Sitten korealainen pääsi otteluun mukaan ja tilanne tasoittui. Ensimmäisen erän jälkeen 4-1 korealaiselle, joskin ansaitusti.

Toisessa erässä näiden kahden vastalyöjän erot tulivat esiin – korealainen oli pikkaisen tarkempi, nopeampi ja vahvempi.

Kolmanteen erään Vilma lähti hakemaan osumia, meni eteenpäin, muta korealainen pääsi alta pois. Hyviä osumia tuli Vilmallekin, tasainen ottelu. Yksimielisellä päätöksellä korealaiselle kuitenkin.

Huomenna karsintaotteluun tulee vastaan Vietanimin Ha, joka hävisi kaikki erät Agnes Alexsiussonille. Vietnamilainen on vahva, eteenpäin menevä, pikkuisen ryskääjä, joka pitää sitten pysäyttää omilla vastalyönneillä. Ja vastalyönnit Vilma hallitsee!”, toteaa Ervin Kade heti ottelun jälkeen.

Huomenna sunnuntaina vielä mahdollisuus. Karsintaotteluun vastaan Thi Lin Ha (VIE), joka hävisi Ruotsin Agnes Alexsiussonille